Деловая сеть Полтава
Компании:1 540
Товары и услуги:59
Статьи и публикации:2
Тендеры и вакансии:1

Матрац Extra - міцний сон за доступною ціною
Информация может быть не достоверна

Матрац Extra - міцний сон за доступною ціною
28.07.2017
Матрац Extra від виробника Sleep and Fly

     Усім, хто цінує комфорт і хоче дізнатися, що таке по-справжньому здоровий і міцний сон, ми рекомендуємо купити матрац Екстра від бренду Sleep&Fly. Це двостороння модель з максимальним рівнем жорсткості, який позначається цифрою 5. Для лінійки цих виробів характерне використання ефекту Зима-літо і системи з незалежних пружин. Саме ці відмінні риси виділяють серію із загальної маси.

      Бренд Sleep&Fly належить фабриці ЕММ. Вона керується трьома принципами: лідерство, стабільність, інновації. Виробник постійно розширює асортимент своєї продукції, впроваджує унікальні технології і матеріали, яким не знайти аналогів на усій території України.

      Давайте детальніше розберемося, з чого складається матрац Extra і в чому полягають його основні особливості. Почнемо ми з найосновнішого - пружинного блоку. Саме він є основою будь-якого ортопедичного виробу, і саме від нього залежатимуть основні властивості моделі.

      Виріб оснащений блоком незалежних пружин Pocket Spring. Тисячі українців вже оцінили його якості, ви можете шанувати відгуки і переконатися в цьому. Система складається з витягнутих циліндричних пружин, які ніяк не скріплені між собою, але сполучені сталевим дротом по усьому периметру. Кожен окремий елемент знаходиться в тканинному чохлі, які зшиті між собою. Зроблені мішечки з майже прозорої тканини. Вони пропускає повітря, не затримує пил і вологу. Усередині пружина залишається чистою і захищеною від зовнішніх дій.

     Pocket Spring забезпечує тілу точкову підтримку і підходить для пар, чия різниця у вазі складає більше 20 кг

      Чохол виконаний з бельгійської жакардової тканини. Але не звичайною, а з додаванням волокон мікрофібри. Таким чином, вдалося отримати не просто щільну зносостійку тканину, а ще і зробити її дуже м'якою і приємною на дотик.

      Ефект Зима-Лета дістається завдяки спеціальної прошивки чохла. З однією із сторін він доповнений бавовною, а з іншої - натуральною шерстю. Бавовна відмінно пропускає повітря і вивітрює вологу, що дозволяє навіть в найжаркішу ніч почувати себе комфортно. А шерсть зігріває, що добре для холодної пори року.

      Першим шаром в моделі йде масажна піна. Це пенополуретан з комірчастою поверхнею. Саме вона і робить масажний ефект. Сам матеріал відрізняється зносостійкістю. Він не втрачає своєї структури навіть опісля багато років і вмить відновлює свою форму після зняття навантаження.

      Кокос PoliTex ® - жорсткий пружний наповнювач. Але це не звичайна кокосова койра. Плита, яка використовується для цього виробу виготовляється за спеціальною технологією. Волокна заздалегідь летексируют, щоб зробити їх еластичнішими і пружними. Таким чином, ви отримуєте відмінний ортопедичний ефект. Матрац Екстра має п'яту міру жорсткості саме завдяки наявності кокоса і системи Покет Спринг.

     По усьому периметру розташований Єврокаркас. Ще пару років назад ви б ледве знайшли хоч би один матрац з цією деталлю. Але тепер виробники всюди використовують її у своїй продукції. Саме Єврокаркас запобігає передчасній деформації країв моделі. Це незамінна складова для користувачів, який не лише сплять, але і відпочивають на ліжку. Ви можете без побоювань сидіти на краю основи для сну знаючи, що воно не просяде з часом. Такий каркас виготовляється з ППУ підвищеної щільності і добре вентилюється.

      Матрац Sleep fly Extra стане відмінним придбанням для усієї сім'ї. Він підійде і для дорослих, і для дітей.

Информация о продавце
  • +380 (95) 230-45-20
  • м. Полатва вул. Зеньковська 6 1А
Інтернет магазин ортопедичних матраців та аксесуарів для сну у місті Полтава
×