Деловая сеть Полтава
Компании:1 540
Товары и услуги:59
Статьи и публикации:2
Тендеры и вакансии:1

Ассоциация «Украинский Центр Экологии»
Информация может быть не достоверна

Асоціація «Український Центр Екології» - це динамічна структура, яка пропонує якісний сервіс у сфері екології.
Адрес36007, г. Полтава, ул. Маршала Бирюзова, 37
Телефон+380 (50) 633-12-78
Электронная почта

Асоціація «Український Центр Екології»

     Асоціація «Український Центр Екології» - це  динамічна структура, яка пропонує якісний сервіс у сфері екології.
     Наше базове завдання – якісно та ефективно представляти інтереси наших клієнтів, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного з них.
     Ми звикли всього досягати власною працею. Ми чесні та відкриті у відносинах та  впевнені, що справжній успіх – це стабільний успіх. Зробимо все можливе, щоб ви, одного разу ставши нашим клієнтом, побажали залишитися з нами назавжди. 


Комерційна пропозиція

У сфері поводження з відходами  (згідно Закону України «Про відходи», та Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру» №1193-VII від 09.04.2014р.)
·         збір, зберігання, перевезення та утилізація відходів I – IV класів небезпеки;
·         отримання дозволу на розміщення відходів (розроблення, подання та супроводження  технічної документації  для отримання Дозволу на здійснення операцій у сфері поводження з відходами відходів в державних органах та передача дозволу безпосередньо клієнту)
·         підготовка, подання, та супровід документів для отримання висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи щодо об’єктів поводження з відходами
·         послуги зі складання реєстрових карт об'єктів утворення відходів (ОУВ) та об'єктів оброблення та утилізації відходів (ООУВ);
·         Розробка паспортів на відходи.

У сфері водокористування  (згідно Водного Кодексу України від 06.06.1995р. глави 10, та внесеними     змінами згідно із Законом №5456-VI (5456-17) від 16.10.2012р. «Отримання Дозволу на поверхневий водозабір (для оприскування та зрошення полів) та користування підземними водами (свердловин)та згідно Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру №1193-VII від 09.04.2014р.»
·  підготовка, подання,   супровід документації для отримання дозволу на  спеціальне водокористування  та передача дозволу безпосередньо клієнту
·        розробка індивідуальних поточних норм (технологічних, балансових норм) водоспоживання (водовідведення);
·         підготовка, подання, супровід документів для отримання паспорту свердловин.
·         Підготовка, подання, супровід документів для отримання спеціального дозволу на користування надрами.
·         Отримання ліцензії на водопостачання та водовідведення


Викиди в атмосферне повітря (згідно Постанови №302 від 13.03.2002р. Відповідно до Статті  11  Закону України «Про охорону атмосферного повітря (2707-12) Кабінету Міністрів України.
· підготовка, подання, супровід документів для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря та передача замовнику.
· розробка документів у яких обґрунтовуються обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для підприємств;
·    проведення  інвентаризації викидів забруднюючих речовин від стаціонарних джерел промислових підприємств;
·    надання комплексних практичних та юридичних послуг екологічного характеру
·    та інші послуги.

Отримання висновку екологічної державної експертизи ( відповідно до постанови №808 «Перелік видів діяльності та об’єктів, що становлять підвищену екологічну небезпеку » для місць тимчасового зберігання гною, склади ПММ (АЗС), елеватори, та інших об’єктів ) 
    ·  розробка матеріалів оцінки впливу на навколишнє середовище (ОВНС).
   · супровід технічної документації та отримання висновків екологічної експертизи для об’єктів, що становлять підвищену екологічну небезпеку. 

Паспортизація ПММ
   · Зачистка, дефектоскопія, калібрування та паспортизація ємкостей наземних та підземних, ПММ та інших.
  · Затвердження калібровочних таблиць в ДЦС та передача паспортів безпосередньо замовнику.

У сфері охорони праці
·        Підготовка, подання та супровід технічної документації для отримання дозволу  на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки

Послуга еколога
· поточний моніторинг та аналіз дотримання Замовником вимог чинного природоохоронного Законодавства, складення висновку;
· визначення рекомендацій щодо алгоритму приведення господарської діяльності Замовника до вимог чинного Законодавства у сфері екології з чітким обгрунтуванням, згідно Законодавства, необхідності отримання спеціальних Дозвільних документів та висновків компетентних органів в екологічній сфері;
·  організація ведення екологічної звітності господарюючим суб'єктом (Замовником), консультації з екологічних питань, що виникають у Замовника на протязі дії даного Договору;
· обов'язкова особиста присутність представника Виконавця при проведенні усіх перевірок Державною екологічною інспекцією стосовно вимог дотримання природоохоронного Законодавства Замовником, про які Виконавець був повідомлений Замовником, не менш як за 5 (п'ять) календарних днів.

Страхування цивільної відповідальності на випадок заподіяння шкоди при зберіганні і застосуванні пестицидів та агрохімікатів.

Утилізація відходів
·  Відходи від транспорту (батареї акумуляторні, масла та мастила моторні, пісок забруднений нафтопродуктами, промаслене ганчір’я, автомобільні шини, відпрацьовані фільтри паливні, масляні та повітряні)
·       Відпрацьовані люмінесцентні лампи
·       Відпрацьований електроліт
·       Вироби пластмасові, поліетиленові, забруднені плівки
·       Бій матеріалів і скляних виробів (скло віконне з рами)
·       Збір та вивезення тари з під пестицидів та агрохімікатів
·       Утилізація неякісної продукції або продукції, яка втратила термін придатності.


Контакти

Керівник відділу по роботі з клієнтами:       
       Валерія Ігорівна  050-633-12-78, 097-96-355-16

Еелектронна адреса: 
       vs87629@gmail.com

Режим роботи:
       понеділок - п'ятниця: 9:00 - 18:00
       вихідні: субота, неділя.


Адреса знаходження:  
       м. Полтава, вул. Маршала Бірюзова, 37
Рейтинг:
×